Cinci goluri intr-un singur meci. Record istoric pentru atacantul argentinian, Sergio Aquero - VIDEO



04 октября 2015

Record istoric pentru atacantul argentinian al lui Manchester City, Sergio Aguero. Sud-americanul a marcat cel mai repede 5 goluri intr-un meci din campionatul Angliei. Intre timp campioana Chelsea nu se regaseste, a pierdut din nou si este abia pe locul 16.


Sergio Aguero a marcat de 5 ori in victoria pe care Manchester City a obtinut-o pe teren propriu in fata lui Newcastle, scor 6 la 1, si a stabilit un record istoric pentru Premier League. Atacantul argentinian a inscris cele 5 goluri in doar 20 de minute, mai repede decat oricine in istoria campionatului englez. Primul gol al lui Aguero a fost marcat in minutul 42, intr-un moment in care Newcastle conducea cu 1 la 0, dupa reusita lui Mitrovic din minutul 18. Apoi sud-americanul a mai inscris in minutele 49, 50, 60 si 62.

 

Al saselea gol al celor de la City i-a apartinut noii achizitii Kevin De Bruyne. Intr-un alt meci desfasurat ieri in campionatul Angliei, Chelsea Londra, campioana in exercitiu, a pierdut surprinzator cu 1 la 3 de la Southampton. Este a patra infrangere in acest start de sezon pentru echipa lui Mourinho, care are doar 8 puncte in cele 8 etape si este pe un rusinos loc 16.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑