Astra si Steaua pe primele pozitii.Astra ramane lider in campionatul Romaniei - VIDEO



04 октября 2015

Formatia Astra Giurgiu s-a impus aseara pe terenul lui Dinamo Bucuresti si ramane lider in campionatul Romaniei, la finalul turului din sezonul regulat. Campioana Steaua Bucuresti incheie pe doi, dupa victoria in fata celor de la CSMS Iasi.


Derby-ul Dinamo – Astra, care a marcat 15 ani de la decesul jucatorului cainilor Catalin Haldan, s-a desfasurat intr-o atmosfera extraordinara. Cei peste 20 de mii de spectatori de pe Arena Nationala au facut spectacol in tribune. Nu la fel de bine Dinamo s-a prezentat pe teren. Astra a castigat cu 1 la 0, Filipe Teixeira marcand singurul gol in minutul 82.

 

A fost un meci dominat de giurgiuveni, care au avut o sumedenie de faze la poarta lui Cerniauskas. Enache a luat la tinta bara inca din minutul 4, iar Budescu si Junior Morais au fost si ei aproape de gol. Astfel, cu 27 de puncte dupa 13 etape Astra si-a asigurat primul loc in Liga Intai, la jumatatea sezonului.Intr-un alt meci CSMS Iasi a cedat cu 1 la 2 in fata Stelei. Dupa 0 la 0 la pauza, Alex Chipciu de la Steaua a deschis scorul, apoi atacantul moldovean de la CSMS Iasi Alexandru Boiciuc a fost aproape de egalare.



Imediat gazdele au fost taxate, iar Tahar a dublat avantajul Stelei. In prelungiri, Vasile Gheorghe a inscris cu o frumoasa lovitura de cap, si meciul s-a incheiat cu 1 la 2.

Astfel, campioana Steaua a adunat 25 de puncte si incheie turul sezonului regulat pe locul 2. 




Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑