Al doilea esec pentru Barcelona. Formatia lui Luis Enrique a pierdut pe terenul Sevillei cu un scor de 1 la 2 - VIDEO



04 октября 2015

Barcelona a suferit aseara al doilea esec din acest campionat. Formatia lui Luis Enrique a pierdut pe terenul Sevillei, scor 1 la 2, la finalul unui meci superb. Catalanii au lovit de 4 ori bara si au avut alte ratari monumentale. Sevilla nu a mai castigat in campionat contra Barcei din 2007.

 


Sevilla si Barcelona au oferit un nou duel de cinci stele, dupa cel din Supercupa Europei. Catalanii au avut marile ocazii ale primei reprize.

Portarul gazdelor Sergio Rico a avut o prima interventie buna la un sut al lui Neymar, apoi a urmat faza meciului, la care tot brazilianul a fost protagonist.

Fostul jucator al lui Santos a tras din lovitura libera, dar mingea nu a vrut sa intre in poarta dupa ce a lovit bara de doua ori si spatele portarului.

Nici Luis Suarez nu a gasit drumul spre gol, in finalul primei reprize, cand a trimis in transversala. Sevilla a deschis scorul in minutul 52, prin Krohn-Dehli, la capatul unei actiuni frumoase a lui Gameiro.Apoi gazdele si-au dublat avantajul 6 minute mai tarziu prin Iborra.


Barcelona a reactionat repede, dar Sergio Rico a avut alte trei interventii extraordinare la executiile lui Neymar.Totusi, catalanii au reusit sa reduca din diferenta, in minutul 74, cand Neymar a transformat cu emotii un penalty. Seria ratarilor a continuat si in ciuda asediului din final, meciul Sevilla – Barcelona s-a incheiat cu 2 la 1.

Pentru antrenorul gazdelor Unai Emery a fost prima victorie din cariera in fata Barcelonei, la a 21-a incercare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑