Dănciulescu a explicat eșecul cu Astra și a spus de ce crede că Budescu este cel mai bun din Liga 1



04 октября 2015

 

**VIDEO** Dănciulescu a explicat eșecul cu Astra și a spus de ce crede că Budescu este cel mai bun din Liga 1

VIDEO Dinamo - Astra 0-1. Directorul sportiv al roș-albilor și unul dintre viitorii membri ai Consiliului de Administrație, Ionel Dănciulescu, a recunoscut superioritatea giurgiuvenilor, dar a și spus că se aștepta la mai mult din partea elevilor lui Mircea Rednic.

Prezent în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”, Ionel Dănciulescu a spus că seara de sâmbătă, 3 octombrie, a fost una neagră pentru suflarea ”câinilor”.

”O seară neagră pentru noi din toate punctele de vedere. Îmi pare rău pentru rezultatul final, mai ales că atmosfera a fost fantastică. Am pierdut în fața unei echipe foarte bune, care joacă de doi-trei ani împreună și care are și multe individualități în lot”, a spus fostul golgheter al Ligii 1.

Dănciulescu a spus, însă, că se aștepta la mai mult de la jucători, mai ales că era un eveniment special, în cadrul căruia suporterii l-au comemorat pe Cătălin Hîldan, de la a cărui dispariție se vor împlini luni, 5 octombrie, 15 ani.

”Am fost crispați, n-am fost lucizi, am greșit foarte multe mingi, nu avem o maturitate de joc, nicio constanță a rezultatelor. Jucătorii puteau să fie mai ambițioși, mai ales că au fost susținuți de o galerie impresionantă, care a cântat de la început și până la sfârșitul meciului, mai rar vedem în România.

Mai avem mult de lucru, suntem departe, am făcut foarte multe greșeli. Poate că și miza acestui eveniment și-a spus cuvântul. De aceea, nea Mircea (n.r. - Mircea Rednic) a încercat să le insulfle faptul că este un simplu meci de fotbal, să evolueze cu plăcere.

Noi vrem să intrăm în play-off, nu ne gândim la titlu, dar nici nu ne vom da la o parte dacă vom avea ocazia. Distanța dintre echipe este foarte mică și orice eșec te poate coborî câteva locuri în clasament”, a mai spus oficialul dinamoviștilor.

Într-un final, Ionel Dănciulescu l-a lăudat pe Budescu, precum și întreaga echipă a celor de la Astra, despre care a spus că este cea mai bună în acest moment.

”Jos pălăria în fața Astrei! Este o echipă foarte bună, care joacă de plăcere, au o maturitate a jocului, știu să gestioneze anumite momente din joc.

Budescu, chiar dacă nu face un efort fantastic, era mereu unde se afla și mingea, dar poate că asta îl face și mai valoros.

Una peste alta rămâne durerea pricinuită de faptul că nu am câștigat, într-un moment în care ne-am dorit cu toții, dar lucrurile merg spre bine, din păcate mai apar și sincope”, a conchis Dănciulescu. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑