Palermo - Roma 2-4. Capitolinii și-au revenit și se întorc pe podium în Italia



04 октября 2015

**Palermo - Roma 2-4.** Capitolinii și-au revenit și se întorc pe podium în Italia

Dubla lui Gervinho și reușitele lui Pjanic și Florenzi i-au adus Romei a patra victorie din acest sezon. Echipa lui Rudi Garcia s-a impus cu 4-2 pe terenul lui Palermo.

Învinsă de BATE Borisov în grupele Ligii Campionilor, Roma s-a revanșat în Sicilia. Pe terenul lui Palermo, trupa lui Rudi Garcia a deschis scorul prin Pjanic, care a semnat cel mai rapid gol al sezonului în Serie A TIM, după numai 108 secunde de joc, în urma unui schimb de pase cu Florenzi. Bosniacul i-a intors serviciul colegului său, iar Florenzi a majorat avantajul oaspetilor, în minutul 14.

Gervinho a dus scorul la 3-0, după ce s-a distrat cu fundașii gazdelor (28). Palermo a redus din diferență în minutul 58, prin Gilardino, iar prelungirile meciului au mai adus două goluri. Mai întâi, sicilienii s-au apropiat la un singur gol, grație golului marcat de Gonzalez (90+1), pentru ca Gervinho să stabilească scorul final în minutul 90+2, 4-2 pentru Roma, care a ajuns la 4 victorii în acest sezon și a urcat pe podium, .

Echipele

Palermo (4-3-1-2): Sorrentino - Struna (86 Rispoli), Gonzalez, El Kaoutari, Lazaar - Rigoni, Jajalo (46 Gilardino), Chochev - Hiljemark - Trajkovski (59 Quaison), Vazquez;
Antrenor: Giuseppe Iachini;

Roma (4-3-3): Szczesny - Torosidis, Manolas, De Rossi, Digne - Florenzi (83 Gyomber), Nainggolan, Pjanic - Salah (75 Ucan), Gervinho, Iago Falque (66 Emerson);
Antrenor: Rudi Garcia.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑