Sampdoria - Inter 1-1. Zenga a trecut pe lângă prima victorie contra echipei la care a jucat 22 de ani



04 октября 2015

**Sampdoria - Inter 1-1.** Zenga a trecut pe lângă prima victorie contra echipei la care a jucat 22 de ani

Walter Zenga nu a reuşit să obţină primul succes ca antrenor împotriva lui Inter Milano, clubul la care fostul portar a petrecut 22 de ani. Sampdoria a condus până în minutul 76, dar milanezii au reușit să egaleze și scorul final a fost 1-1.

Cu 3 victorii din 3 partide pe teren propriu în prima parte a sezonului în Serie A TIM, Sampdoria a început bine şi Zukanovic a fost aproape de deschiderea scorului încă din minutul 3. Handanovic a fost testat cu un şut de la distanţă de Correa, pentru ca Guarin să irosească la cealaltă poartă prima ocazie a trupei lui Mancini. Argentinianul Correa a semnat apoi una dintre ratările sezonului, când a trimis pe lângă poarta goală din 5 metri (38).

La 6 minute de la reluare, Zenga avea să exulte la golul marcat de Muriel, care a împins în plasă mingea centrată de Pereira. Tot Muriel a ratat desprinderea cu un şut pe lângă poartă, iar Inter nu a iertat. Din pasa lui Icardi, Perisic a marcat în premieră în Serie A TIM. S-a incheiat 1-1, prima remiza a Interului în acest sezon. Până în etapa trecută, milanezii au fost lider, cu victorii pe linie, dar au picat de pe prima poziție după înfrângerea cu Fiorentina, scor 1-4.

Echipele:

Sampdoria (4-1-4-1): Viviano - Pedro Pereira, Moisander, Zukanovic, Mesbah - Fernando (87 Ivan) - Eder, Soriano, Barreto, Correa (56 Palombo) - Muriel (76 Cassano);
Antrenor: Walter Zenga;

Inter (4-3-2-1): Handanovic - Santon (89 Ljajic), Medel, Murillo, Alex Telles - Guarin, Felipe Melo, Kondogbia (63 Biabiany) - Palacio (Manaj 71), Perisic - Icardi;
Antrenor: Roberto Mancini.

Următoarele 3 sezoane din Serie A TIM sunt, în exclusivitate în România, la Digi Sport! Etapele din campionatul Italiei se văd integral și ÎN DIRECT la Digi Sport, fie în transmisiune TV, fie pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑