Argentina - Tonga 45-16. Cu Maradona șef de galerie, sud-americanii au făcut spectacol și sunt aproape calificați



04 октября 2015

**Argentina - Tonga 45-16.** Cu Maradona șef de galerie, sud-americanii au făcut spectacol și sunt aproape calificați

Încurajați de Maradona, rugbiștii argentinieni au învins fără probleme selecționata din Tonga, cu scorul de 45-16. Sud-americanii sunt în proportie de 99% calificați în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de rugby din 2015, care e transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport, în exclusivitate pentru România.

Primii care au marcat au fost insularii, care au reușit un eseu în minutul 7. Sud-americanii s-au trezit repede și au reușit două eseuri în două minute - prin Tuculet și Imhoff. Ultimul a devenit cel mai bun marcator pentru argentinieni la Cupa Mondială, cu 4 eseuri.

Tonganii au mai avut o încercare până la pauză, dar în repriza a doua au căzut definitiv. Transformerul Morath a ratat 10 puncte, iar argentinienii i-au pedepsit cu înca 3 eseuri. Diego Armando Maradona a făcut spectacol in tribune, când a marcat tot un numar 10, Sanchez, care a fost desemnat omul meciului.

În ultimele 10 minute, argentinienii au mai dat 2 eseuri, prin Montoya si Cordero, care le-au asigurat și punctul bonus din victoria 45-16. Cu 10 puncte, Argentina urca pe locul al doilea în grupă, în spatele Noii Zeelande.

Doar o minune îi mai scoate pe argentinieni din sferturi - Tonga să bată Noua Zeelandă, iar sud-americanii să piardă cu Namibia, ultima din grupă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑