Nu s-au aşteptat la asta: Barcelona, ÎNVINSĂ surprinzător în Euroliga de baschet



05 февраля 2016

Surpriză în Euroliga de baschet! Barcelona a fost învinsă de Brose Braskets pentru prima dată în istorie. Într-o altă partidă, Panathinaikos a învins Cedevita Zagreb la o diferenţă de patru puncte.

Barcelona a suferit o a treia înfrângere în ultimele patru meciuri din Euroliga de baschet. Catalanii au pierdut surprinzător duelul cu formaţia germană Brose Baskets.

Nemţii s-au impus cu scorul de 74-70 şi au obţinut prima victorie din istorie în faţa echipei spaniole.

După şase etape, Barcelona este pe penultimul loc în grupa E. De partea cealaltă, Brose Baskets este pe poziţia a cincea.

Formaţia rusă, Lokomotiv Kuban a câştigat meciul din deplasare cu Unicaja Malaga. Lokomotiv a dominat în ultimele două sferturi şi s-a impus cu scorul de 82-64.

Pentru gruparea din Rusia aceasta a fost a patra victorie în şase meciuri, în timp ce Unicaja a suferit a treia înfrângere consecutivă.

În grupa F, Panathinaikos a câştigat fără probleme meciul cu Cedevita Zagreb. Gruparea elenă s-a impus cu scorul de 78-60. Jucătorul meciului a fost Miroslav Raduljica de la echipa învingătoare. Croatul şi-a trecut în cont 21 de puncte.

Într-o altă partidă, Darussafaka Istanbul a învins Steaua Roşie Belgrad cu scorul de 69-66.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑