Dinamoviștii primesc prime la meciul cu ASA, chiar și în insolvență! Moți, la antrenamentul ”câinilor”



05 марта 2015

 

**VIDEO** Dinamoviștii primesc prime la meciul cu ASA, chiar și în insolvență! Moți, la antrenamentul ”câinilor”

Jucătorii lui Dinamo au o motivaţie suplimentară la meciul cu ASA. Conducerea le-a promis prime substanţiale. La antrenamentul de astăzi, Mihai Teja l-a avut la dispoziţie şi pe Cosmin Moţi.

Două dintre cele mai în formă echipe din Liga 1, în 2015, se înfruntă în etapa a 20-a. Cu victorii pe linie în precedentele deplasări de la Târgu Mureș, Dinamo caută, împotriva ASA-ului, să se apropie de podium. Conducerea le-a promis jucătorilor din Ștefan cel Mare o primă suplimentară în cazul unui nou succes. Aceasta poate ajunge până la 5000 de euro, de fiecare, dacă se va obține calificarea și în finala Cupei Ligii.

„Și dânsul, și Daniel au venit ieri alături de echipă. Au discutat cu băieții, i-au încurajat, le-au promis o anumită sumă de bani, este un lucru extraordinar că oamenii din club sunt alături de băieți”, a declarat managerul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

„Este un examen pentru noi, trebuie să-l câștigăm. Este un meci foarte greu, ASA are o echipă bună, jucători cu experiență, jucători valoroși”, a spus și Mihai Teja, antrenorul alb-roșiilor.

Câinii au avut o surpriză la ultimul antrenament. Cosmin Moți, suspendat la Ludogoreț, s-a pregătit sub comanda lui Mihai Teja. Emoții vor fi însă cu un alt fost dinamovist la meciul de vineri, de la ora 20:30, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Golgheterul revelației ASA este chiar Ousmane N'Doye.

„E un jucător deosebit pentru nivelul campionatului României, chiar și la această vârstă joacă foarte bine”, l-a lăudat Dănciulescu.

„Nu am meci special, pentru mine toate meciurile sunt la fel. Le abordez cu seriozitate, muncă și Doamne-ajută!”, a spus N'Doye.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑