Își apără patronul: ”Mulți șefi de club fac schimbări în Liga 1”. Episod amuzant cu Porumboiu și Becali



05 марта 2015

 

**VIDEO** Își apără patronul: ”Mulți șefi de club fac schimbări în Liga 1”. Episod amuzant cu Porumboiu și Becali

VIDEO Dezvăluirile pe care Sorin Cârțu, antrenorul celor de la CSU Craiova, le-a făcut în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, când a spus că Gigi Becali îi transmitea prin Mache schimbările, au fost comentate de Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei.

Fostul mare portar al grupării din Ghencea a recunoscut că Gigi Becali este cel care a decis ca Arlauskis, Prepeliță și Latovlevici să fie scoși din lot pentru meciul cu Rapid, dar nu este de acord cu cei care spun că el îi dictează lui Gâlcă și schimbările.

”Sunt de acord că a intervenit în probleme cu Arlauskis și cu Prepeliță, dar nu și cu schimbările. În primul rând, regimul de detenție nu-i permite asta. Din punctul meu de vedere ce face un patron este ok atâta timp cât bagă bani la echipă”, a spus Duckadam.

Oficialul roș-albaștrilor a mutat repede polul discuției și a spus că, de fapt, această problemă este una generală în fotbalul românesc.

”Acum, câți patroni din Liga 1 nu fac schimbări în timpul meciurilor? Să vă povestesc ceva. Eram la un meci la Vaslui, pe care l-am pierdut. Era 1-0 la pauză pentru noi și Adrian Porumboiu a intrat la noi în lojă și i-a spus lui Becali: ’Fii atent aici. Or pierd acum rău de tot, ori câștig. Fii atent, fac trei schimbări. Și în repriza a doua s-au făcut schimbările și ne-au bătut. Nu mai spun cum, că n-are importanță.

Mi-a plăcut foarte mult apoi că la final Marius Șumudică a spus că a fost foarte inspirat la schimbări.

Credeți că doar Porumboiu făcea asta? Parcă domnul Niculae nu face, sau Pszkany nu făcea. Nu cred că există un patron de la noi care să nu facă asta”, a spus Duckadam la Digi Sport.

Meciul la care face referire Helmuth Duckadam s-a jucat la 27 august 2012 și a fost câștigat de FC Vaslui cu 3-1. Steaua a condus cu 1-0, dar nu la pauză, ci în minutul 51, prin golul lui Chipciu. Moldovenii au revenit apoi în joc și au marcat de trei ori prin Celeban, Sânmărtean și Niculae.

Într-adevăr, gazdele au făcut trei schimbări, două la pauză și una pe final. Sburlea i-a luat locul lui Caue, Nicușor Stanciu l-a schimbat pe Varga și Davide a intrat în locul lui Antal.

FC Vaslui - Steaua 3-1
Au marcat: Celeban 59, Sânmărtean 83, M. Niculae 88 / Chipciu 51

FC Vaslui: D. Coman - Milanov, Celeban, Charalambous, Sălăgeanu - Sânmărtean, N’Doye - Caue (Sburlea 45), L. Antal (Davide 87), D. Varga (N. Stanciu 45) - M. Niculae
Antrenor: Marius Șumudică

Steaua: R. Stanca - Georgievski, Martinovic, Chiricheș, Pârvulescu - Bourceanu, Pintilii (L. Filip 74) - Ad. Popa (Nikolic 57), Chipciu, Cr. Tănase - Rusescu (Adi Rocha 79)
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑