Șumudică visează să revină la Rapid: ”Vreau să mai câștig un trofeu acolo”



05 марта 2015

 

**VIDEO** Șumudică visează să revină la Rapid: ”Vreau să mai câștig un trofeu acolo”

Marius Şumudică elogiază, cu fiecare ocazie, Rapidul şi aşteaptă revenirea în Grant. „Sunt mândru că am sânge vişiniu. Visul meu este să mai câştig un trofeu acolo", a declarat antrenorul Concordiei.

În ziua în care a împlinit 44 de ani, Marius Şumudică a anunţat care este cel mai mare vis al său ca antrenor. Gândul i-a rămas în Giulești, la echipa pentru care a înscris 35 de goluri în 96 de meciuri. Cu Rapid, fostul atacant a cucerit un titlu și două Cupe ale României.

”Cu siguranță mă voi întoarce, este visul meu să mă întorc la Rapid și să câștig un trofeu cu această echipă. Așa m-am născut, cu sânge vișiniu și sunt mândru”, a spus tehnicianul Chiajnei.

Victoria în fața Stelei l-a încântat pe Șumudică, chiar dacă antrenorul Concordiei este în duel cu Rapid pentru rămânerea în Liga 1.

„Sunt la bătaie cu Rapidul pentru scăparea de la retrogradare, dar sper să ne salvăm ambele echipe. Mi-ar părea rău, la ce se întâmplă acolo, să fie vorba doar de un balon de săpun. Acum, jucătorii au avantajul de a fi priviți ca niște eroi care au venit să salveze corabia”, a mai spus Șumudică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑