Ultimatum pentru tinerii de la Steaua. ”Dacă nu vor face saltul în retur, vom aduce alți jucători!”



05 марта 2015

 

**VIDEO** Ultimatum pentru tinerii de la Steaua. ”Dacă nu vor face saltul în retur, vom aduce alți jucători!”

VIDEO CSU Craiova - Steaua 0-0. Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, l-a folosit din primul minut în partida din Bănie pe Nicușor Stanciu, mijlocaș care a revenit în formula de start a roș-albaștrilor după transferul lui Sânmărtean la Al Ittihad. Stanciu, care n-a avut o evoluție strălucită, a fost înlocuit cu Iancu pe final.

Cei doi fotbaliști tineri din Ghencea Nicușor Stanciu (21 de ani) și Gabi Iancu (20 de ani) au intrat în colimatorul conducerii din cauza evoluțiiilor dezamăgitoare din ultima vreme. Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a spus că meciurile viitoare vor fi decisive pentru viitorul celor doi în Ghencea.

”Dacă mă iau după ultimele meciuri, îi dau dreptate lui Gâlcă că mai avem nevoie de jucători. Așteptăm de un an, un an și jumătate ca acei tineri jucători să explodeze. Eu am și spus la începutul returului, este șansa lor, mai ales că avem acest avantaj în clasament și ar trebui să joace fără presiune, fără stres, fără nimic și să facă acel salt pentru care au fost aduși la Steaua”, a spus oficialul roș-albaștrilor.

Duckadam a lăsat de înțeles că nu numai răbdarea lui Gigi Becali a ajuns spre final, ci și cea a antrenorului.

”Dacă nu o fac nici în retur, atunci patronul o să-și piardă răbdarea și va aduce alți jucători. Iar ei își vor căuta echipă, pentru că nu are rost să ții pe bancă un jucător. Nu e bine nici pentru jucătorul care nu joacă și nici pentru echipă să bagi un jucător care nu te ajută.

Și atunci merg pe mâna lui Gâlcă, că dacă nu vor face acest salt în retur va trebui aduși alți jucători.

Sunt meciuri destule și Gâlca va fi obligat pe undeva să-i folosească, să arate ceea ce pot”, a conchis Duckadam la Digi Sport.

3 goluri a marcat Stanciu pentru Steaua în 31 de partide disputate în acest sezon, în toate competițiile

5 goluri a marcat Iancu pentru Steaua în 15 meciuri disputate în acest sezon, în toate competițiile

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑