&SONDAJ ”Câinii” au cerut penalty în derby-ul cu Steaua, la scorul de 1-2. Părerea lui Crăciunescu



05 мая 2015

 

**VIDEO&SONDAJ ** ”Câinii” au cerut penalty în derby-ul cu Steaua, la scorul de 1-2. Părerea lui Crăciunescu

VIDEO Dinamo - Steaua 1-3. Roș-albii au cerut o lovitură de la 11 metri pe finalul partidei de pe ”Arena Națională”. Nedelcearu a căzut în careu, dar arbitrul Cristi Balaj a considerat fault în atac.

La scorul de 2-1 pentru Steaua, cu foarte puțin timp înainte ca Prepeliță să marcheze al treilea gol pentru roș-albaștri, din penalty, cei de la Dinamo au reclamat și ei o lovitură de la 11 metri.

La o lovitură liberă, executată de roș-albi, Nedelcearu a căzut în careu după un duel cu Tănase. Arbitrul Balaj a oprit jocul și a dictat fault în atac la mijlocașul ”câinilor”.

Chestionat telefonic, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, analistul Digi Sport, și-a expus opinia și în acest caz.

”Din punctul meu de vedere, Balaj a condus foarte bine meciul, deși a avut și ușoare ezitări. La această fază este greu să ne dăm seama cu exactitate, mai ales că sunt mai multe perechi de jucători.

Față de duelul dintre Tănase și Nedelcearu se poate observa că Balaj este plasat foarte bine. Tănase este cu mâna pe el, dar și Nedelcearu se mișcă și împinge în spate în adversar, iar Balaj, care este fost fotbalist, a considerat că mai întâi a fost împingerea și apoi ținerea. De aceea a dat fault în atac”, a spus Crăciunescu la Digi Sport.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑