Bergodi crede că Rapid se salvează: "Avem șanse mari, nu mai pierdem până la final!"



05 мая 2015

 

**VIDEO** Bergodi crede că Rapid se salvează:

VIDEO CSMS Iași - Rapid 0-0. Rapid a izbutit doar un egal la Iași și rămâne la două puncte de locul 12, ocupat de FC Brașov, primul care asigură menținerea în primul eșalon.

Fără înfrângere pe banca formației din Giulești, Cristiano Bergodi este convins că echipa sa poate să obțină trei victorii în cele patru etape rămase și pariază că Rapid nu va mai suferi nicio înfrângere.

În ultimele patru runde, Rapid le va mai întâlni pe Ceahlăul, CSU Craiova, CFR Cluj și Pandurii.

"Mai avem 4 meciuri, luptăm și sperăm să câștigăm la Piatra Neamț. Trebuie să avem moralul ridicat și să nu facem reproșuri. Ne gândim acum la meciul cu Ceahlăul, trebuie să mergem înainte! Putem să obținem trei victorii, eu cred că nu pierdem până la finalul campionatului. Sfârșitul campionatului va fi greu pentru toate echipele, nu doar pentru Rapid", a spus Bergodi, la finalul remizei de la Iași.

"A fost foarte greu, din păcate s-a întâmplat așa cu Pancu și Niculae (n.n. cei doi au părăsit terenul accidentați, ultimul la încălzire). Se putea face mai mult în față cu ei doi. Nu am ce să reproșez băieților, am făcut un meci bunicel, dar fără strălucire. Vedem după o radiografie ce e cu Niculae, dacă e o ruptură sau altceva", a mai afirmat Bergodi.

Ceahlăul - Rapid este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, luni, 11 mai, de la ora 20:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!


 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑