EXCLUSIV Mircea Lucescu crede în proiectul Dinamo: ”Și-au găsit omul care se pricepe la jucători!”



05 мая 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Mircea Lucescu crede în proiectul Dinamo: ”Și-au găsit omul care se pricepe la jucători!”

VIDEO Dinamo - Steaua 1-3. Dinu Gheorghe a debutat cu un eșec la primul său meci ca oficial al roș-albilor. Mircea Lucescu crede însă că actualul președinte al ”câinilor” poate fi catalizatorul viitoarei echipe de top din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Dinamovist convins, tehnicianul celor de la Șahtior a analizat și situația echipei sale de suflet, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.
Mircea Lucescu a salutat cooptarea lui Dinu Gheorghe în staff-ul roș-albilor, mai alesm că este convins că Dinamo poate reajunge o forță în Liga 1.

”Personalitatea lui, toți acești ani pe care i-a trăit în lumea fotbalului, cu tot felul de președinți, antrenori, o mulțime de jucători, îl fac, ca într-o relație cu oamenii din jurul său, să fie ascultat”, a spus ”Il Luce”.

Tehnicianul, în vârstă de 69 de ani, speră însă ca Dinu Gheorghe să fie susținut și lăsat să facă ce știe mai bine.

”El poate să ajute, problema este în ce măsură cei de la Dinamo pot să construiască o echipă competitivă, câtă răbdare au. Au abandonat acel proiect, au schimbat în iarnă o mulțime de jucători.

Lucrul cel mai greu este să construiești o echipă, dar Dinu poate să fie un personaj important în toată chestiunea asta. Are fler, întotdeauna a găsit jucătorii cei mai buni pentru nivelul echipei la care a lucrat, totul depinde și de forța financiară a patronului”, a spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑