Victoria cu Dinamo le-a reaprins speranțele: ”Steaua va câștiga titlul, dar Chipciu nu mai trebuie să fie vârf”



05 мая 2015

 

**VIDEO** Victoria cu Dinamo le-a reaprins speranțele: ”Steaua va câștiga titlul, dar Chipciu nu mai trebuie să fie vârf”

VIDEO Dinamo - Steaua 1-3. Roș-albaștrii s-au impus pe ”Arena Națională” în fața rivalilor și păstrează în continuare șanse la campionat, dar stau la mâna celor de la ASA Târgu Mureș.

Unul dintre antrenorii de legendă ai Stelei, fost și mare fotbalist la gruparea din Ghencea, Emeric Ienei, a vorbit, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, despre lupta care se dă acum în Liga 1 pentru cununa cu lauri.

”Credeam că derby-ul va fi mai palpitant ca joc, ca determinare, așa că nu prea m-a satisfăcut. Steaua a meritat totuși să câștige, a avut un joc mai elevat față de Dinamo. Practic, acum s-a deschis iar lupta pentru titlu și vă spun eu că Steaua va câștiga campionatul”, a spus Ienei.

Fostul selecționer al tricolorilor crede însă că jocul Stelei are nevoie de schimbări de ordin tactic.

”Ei trebuie să facă ceva să îmbunătățească jocul, să folosească mai mult atacantul central. Chipciu este un fotbalist pe care-l apreciez, dar are o perioadă mai slabă în ultimul timp, nu este locul lui acolo.

În schimb, Stanciu are o formă destul de bună, ar fi trebuit folosit mai mult pentru că merita să joace.

Jocul Stelei s-a schimbat. Nu mai au acea posesie progresivă, adică în terenul adversarului, ci mai mult în terenul lor, nu mai au acele pase perpendicular pe poarta adversă iar asta se simte și se vede în evoluția lor”, a conchis Duckadam la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑