Distracţie la Sevilla înaintea meciului retur cu Şahtar Doneţk din semifinalele Ligii Europei



05 мая 2016
Foto: superpont.com
Distracţie la Sevilla înaintea meciului retur cu Şahtar Doneţk din semifinalele Ligii Europei. Fundaşul francez Adil Rami i-a dat şortul jos unui coechipier chiar în faţa jurnaliştilor.
"Nu suntem siguri de calificare, pentru că avem un mare respect pentru Şahtar. Dar e posibil să glumim la antrenamente, deși suntem foarte concentraţi înainte de meci. Voi pur şi simplu nu vedeţi ce facem pe toată durata antrenamentului. Când ne pregătim de un meci suntem foarte sârguincioşi", a spus fundaşul Sevilla, Rami. 
FC Sevilla va juca în această seară cu echipa lui Mircea Lucescu pe stadionul ”Ramon Sánchez Pizjuan”. Pentru a se califica în a treia finală consecutivă a Ligii Europei, andaluzii s-ar mulţumi astăzi şi cu un rezultat de egalitate fără goluri sau 1-1.
În meciul tur cele două formaţii au remizat cu scorul de 2-2. ”Minerii” sunt pregătiţi mental și fizic să întrerupă hegemonia formației andaluze în Liga Europei.
"Când ai rezultate bune e mai uşor să te pregăteşti din punct de vedere psihologic de meciul ce urmează. În grupul nostru domină o dispoziţie foarte bună", a spus fundaşul Şahtar, Taras Stepanenko. 
În cealaltă semifinală, FC Liverpool a va juca pe teren propriu cu Villarreal. "Cormoranii" au de întors handicapul de un gol în meciul din această seară. Asta după ce în tur au pierdut cu 0-1, spaniolii înscriind golul victoriei în timpul compensatoriu.
"Cred că, de cele mai multe ori, fotbal este un joc corect. Deci, asta înseamnă că, dacă vom juca cum ştim mai bine, ne vom califica pentru finala competiției", a spus antrenorul Liverpool, Jurgen Klopp.
Liverpool a jucat ultima dată în finala acestei competiţii în 2001. Atunci, echipa engleză a învins o altă grupare spaniolă, Alaves, după o finală halucinantă încheiată cu scorul de 5-4 pentru ”cormorani”.
Partidele manșei secunde a semifinalelor Ligii Europei se dispută astă-seară, cu începere la ora 22:05.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑