Marius Șumudică s-a înțeles cu Ioan Niculae și va rămâne antrenorul Astrei!



05 июля 2015

 

Marius Șumudică s-a înțeles cu Ioan Niculae și **va rămâne antrenorul Astrei!** VIDEO

"Telenovela" din jurul lui Marius Șumudică a luat sfârșit.

Deși a preluat-o Astra pe finalul sezonului precedent fără prea mari speranțe de viitor, fostul atacant și antrenor al Rapidului a avut rezultate excelente și s-a înțeles cu patronul Ioan Niculae pentru prelungirea colaborării. Cei doi au discutat pe această temă sâmbătă seară, iar actele vor fi semnate luni dimineață. Cel mai probabil, tehnicianul va avea un angajament pe un sezon, cu opțiune de prelungire.

După revenirea din pregătiri, Șumudică a negociat noua înțelegere cu șefii clubului, la sediul unei societăți a patronului Ioan Niculae. Antrenorul în vârstă de 44 de ani a fost însoțit de avocatul său, iar când a părăsit negocierile a apărut vizibil nemulțumit că rămâne în continuare fără contract la fosta câștigătoare a Cupei și a Supercupei României.

Din câte se pare, antrenorul a refuzat inițial prelungirea înțelegerii cu giurgiuvenii, din cauza unor clauze din contract. În cele din urmă, însă, părțile au ajuns la un acord, iar Șumudică va încasa 10.000 de euro pe lună, timp de doi ani. Marius Șumudică și-a început al doilea mandat la Astra la începutul lunii mai, când l-a înlocuit pe Dorinel Munteanu.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑