Federer și Murray continuă cursa spre trofeu la Wimbledon. După victoria cu Nadal, Brown a pierdut



05 июля 2015

 

**VIDEO** Federer și Murray continuă cursa spre trofeu la Wimbledon. După victoria cu Nadal, Brown a pierdut

Roger Federer joacă aproape perfect la Wimbledon. Elvețianul îsi continuă cursa spre al optulea titlu la Londra, după victoria în fața australianului Sam Groth.

Numărul doi mondial i-a încântat pe fani cu loviturile sale spectaculoase încă din startul partidei. Federer și-a adjudecat primele două seturi cu 6-4, iar actul al treilea s-a decis în tie-break. Acolo, Groth s-a impus cu 7-5, însă nu a mai făcut față în setul patru. Elvețianul a reușit două breakuri și a încheiat meciul cu 6-2. Fostul lider ATP nu și-a pierdut nici măcar o dată serviciul, în partida care a durat două ore și 19 minute.

Un meci spectaculos a fost și cel dintre Victor Troicki și Dustin Brown. După ce l-a eliminat pe Rafael Nadal, germanul a pierdut în patru seturi în fața numărului 24 mondial. Brown a ridicat însă publicul în picioare cu câteva lovituri speciale.

În altă ordine de idei, Marin Cilic a tranșat rapid disputa cu John Isner, întreruptă cu o zi înainte din cauza întunericului. Reluată la 10-10 în setul decisiv, partida s-a încheiat rapid. Croatul antrenat de Goran Ivanisevic și-a câștigat serviciul și a făcut apoi break-ul, la cea de-a 5-a minge de meci. În optimi, Cilic îl va întâlni pe americanul Denis Kudla.

Andy Murray, numărul trei mondial, a avut nevoie de patru seturi, 6-2, 6-2, 1-6, 6-1, pentru a trece de italianul Andreas Seppi, numărul 27 ATP, sâmbătă, şi a se califica în optimile de finală. Laureatul ediţiei din 2013 a suferit din cauza umărului drept, care l-a deranjat în setul al treilea, având chiar nevoie de intervenţia medicului oficial.

Murray îl va înfrunta în optimi pe croatul Ivo Karlovic (25 ATP), care l-a eliminat pe francezul Jo-Wilfried Tsonga (12 ATP). Scoţianul l-a învins pe veteranul croat în fiecare din cele cinci confruntări de până acum. Un alt favorit local, britanicul James Ward, a cedat dramatic în setul decisiv contra canadianului Vasek Pospisil, scor 4-6, 6-3, 6-2, 3-6, 6-8.

Francezul Gilles Simon îl va înfrunta luni, în optimi, pe cehul Tomas Berdych, favorit 6, care a dispus de spaniolul Pablo Andujar cu 4-6, 6-0, 6-3, 7-6 (7/3).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑