Juventus l-a convins pe Marchisio să continue la campioana Italiei. Durata contractului și salariul



05 июля 2015

**Juventus l-a convins pe Marchisio** să continue la campioana Italiei. Durata contractului și salariul

Oficialii celor de la Juventus Torino, campioană în ultimii patru ani în Serie A, și cu 31 de titluri în total la activ, l-au convins pe Claudio Marchisio (29 de ani) să continue cu trupa antrenată de Max Allegri.

Mijlocașul central mai avea un an de contract cu Juventus și din iarnă ar fi putut semna cu orice echipă dorește. Pentru a nu-l pierde gratis, Andrea Agnelli, președintele torinezilor, a insistat foarte mult pe lângă Marchisio să-și pună semnătură pe un nou angajament și se pare că a reușit.

Marchisio va fi prezentat luni pe ”Juventus Stadium” drept noul jucător al lui Juventus până în vara lui 2019. Mijlocașul, care a evoluat aproape întreaga carieră pentru Juventus, va câștiga 3,5 milioane de euro pe anm sumă la care se vor adăuga diverse bonusuri. Practic, va fi la același nivel financiar cu Chiellini.

Marchisio este un jucător format la Juventus Torino. El a debutat în prima echipă a clubului torinez în 2006, iar de atunci până în prezent a evoluat la altă formaţie doar un sezon (2007/2008, la Empoli, sub formă de împrumut).


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑