Săndoi a ajuns la 8 meciuri la rând fără înfrângere la Craiova: "Era timpul să avem și noi noroc"



05 октября 2015

 

**VIDEO** Săndoi a ajuns la 8 meciuri la rând fără înfrângere la Craiova:

VIDEO CFR Cluj - CS Universitatea Craiova 1-2. Echipa lui Emil Săndoi a dat lovitura în prelungiri pe terenul lui CFR Cluj și a ajuns la 5 meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1.

Antrenorul alb-albaștrilor, Emil Săndoi, s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale, deși a sesizat și o perioadă de scădere, după ce Acka a ieșit accidentat, în minutul 18. "Era timpul să avem și noi noroc", spune tehnicianul oltean, care a apreciat că elevii lui au luptat până în ultimele minute și au marcat golul victoriei în minutele de prelungiri.

"Sunt 3 puncte mari pentru noi. Nici azi nu am fost lipsiți de ghinioane. O accidentare stupidă a lui Acka ne-a dereglat puțin. După ieșirea lui am avut o perioadă în care jocul nostru nu a mai fost atât de consistent și am suferit. În a doua repriză am avut mai multe ocazii. Într-adevăr, a fost un moment important, cel în care Beleck a ratat din poziție de singur cu Bălgrădean. S-ar fi făcut 2-0 și ne-ar fi fost mai greu.", a declarat Emil Săndoi, la finalul meciului CFR Cluj - CS Universitatea Craiova 1-2.

"Îi felicit pe băieti că am câștigat în ultimele minute. Am fost o echipă disciplinată, care ajunge destul de ușor în fața porții. Cred că a fost un joc spectaculos, cu două echipe bune ale campionatului. Cred că am fost mai pragmatici, ceea ce ne-a lipsit în multe jocuri la începutul campionatului. Până la urmă, cred că era timpul să avem și noi noroc. Trebuie să crezi în șansa ta până la ultimul fluier. E important că am reușit să ne revenim pe final de tur.", a adăugat antrenorul Craiovei.

"Ne dorim să ajungem în play-off și vom face tot ce putem pentru a ajunge acolo. Sperăm să urcăm și mai mult în clasament și ca înainte de play-off să fim între primele 6. Avem un lot destul de puțin numeros și accidentările nu ne ocolesc deloc.", a încheiat Săndoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑