Milan - Napoli 0-4. Cea mai categorică victorie a napoletanilor împotriva rossonerilor din istoria Serie A



05 октября 2015

**Milan - Napoli 0-4.** Cea mai categorică victorie a napoletanilor împotriva rossonerilor din istoria Serie A

Napoli, cu Chiricheș doar rezervă neutilizată, a umilit-o pe Milan chiar pe San Siro, după o partidă în care echipa lui Sinisa Mihajlovic nu și-a creat nicio ocazie clară de gol. Brazilianul Allan a deschis scorul din pasa lui Insigne (13), a treia reușită stagională pentru un jucător care marcase o dată pentru Udinese în 104 partide.

Insigne a intrat apoi în rolul marcatorului. Mai întâi, a finalizat cu un șut la colțul lung o combinație cu Higuain (48) și a executat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri, pentru 3-0 (68). Pentru ca dezastrul să fie complet pentru Milan, ultima reușită a napoletanilor a fost autogolul lui Ely (77). Napoli obține cea mai categorică victorie din istoria Seriei A împotriva lui Milan și se pregătește pentru vizita liderului Fiorentina peste două săptămâni.

Este a doua cea mai clară înfrângere a lui Milan pe San Siro în istoria Seriei A, după acel 1-6 cu Juventus, în 1997.

ECHIPELE

Milan: Diego Lopez - De Sciglio, Zapata, Ely, Antonelli - Kucka (Poli, 84), Montolivo, Bertolacci (Cerci, 57) - Bonaventura - Luiz Adriano, Bacca
Antrenor: Sinisa Mihajlovic

Napoli: Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamsik (David Lopez, 74) - Callejon, Higuain (Gabbiadini, 81), Insigne (Mertens, 73)
Antrenor: Maurizio Sarri

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑