Mircea Lucescu are un mesaj pentru tricolori: ”Toți trebuie să înțeleagă lucrul acesta!”



05 октября 2015

 

**VIDEO** Mircea Lucescu are un mesaj pentru tricolori: ”Toți trebuie să înțeleagă lucrul acesta!”

În ziua în care selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat, prin intermediul site-ului oficial al FRF, lotul pe care se va baza pentru ultimele partide din preliminariile pentru Euro 2016, cu Finlanda și cu Feroe, Mircea Lucescu le-a transmis un mesaj tricolorilor.

Sosit la București, tehnicianul celor de la Șahtior a evitat să spună dacă se va mai duce în fieful naționalei de la Mogoșoaia, dar le-a spus jucătorilor ce trebuie să facă pentru a ajuta fotbalul românesc.

”Urmează două meciuri extraordinare. Toți trebuie să înțeleagă lucrul acesta și să facă exact punctele de care avem nevoie pentru calificare directă, nu cu baraj.

Este important pentru noi toți, indiferent că activăm în România sau în afară, pentru că e totuși imaginea fotbalului românesc și, în general, a țării”, a spus Lucescu.

România - Finlanda e joi, 8 octombrie, de la ora 21:45. Cele mai importante faze VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro imediat după încheierea partidei.

Chestionat dacă faptul că naționala României are o problemă psihică în acest moment din cauza faptului că în ultimele trei partide nu a marcat niciun gol, ”Il Luce” a replicat:

”E din ce în ce mai greu să marcheze pentru că toate echipele se organizează bine, toate echipele au nevoie de puncte și de calificare, e vorba de bani mulți la calificare. E normal că sunt meciuri foarte grele, indiferent cu cine se joacă”, a conchis Lucescu. 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑