PSG - Olympique Marseille 2-1. Parizienii și-au consolidat locul de lider în Ligue 1



05 октября 2015

**PSG - Olympique Marseille 2-1.** Parizienii și-au consolidat locul de lider în Ligue 1

Marseille a condus-o pe PSG, însă Zlatan Ibrahimovic a întors de unul singur rezultatul. A scos două lovituri de la 11 metri și le-a și transformat, pentru victoria cu 2-1 a campioanei.

PSG continuă parcursul excelent din Ligue 1 - are 7 victorii după 9 etape și este deja lider detașat. Prima ocazie a partidei cu Marseille a venit la jumătatea reprizei - Mandanda a intervenit excelent în fața lui Ibrahimovic (23). Următoarea șansă de a marca i-a aparținut lui Di Maria - nici el nu a reușit să îl păcălească pe portarul lui OM (26).

Oaspeții au dat lovitura după jumătate de oră de joc - Batshuay a înscris doar cel de-al doilea gol în deplasare în acest sezon, pentru echipa din sudul Franței (30).

PSG a trecut la controlul partidei după două lovituri de la 11 metri. În minutul 40, Ibrahimovic a speculat pasa greșită de Batshuay spre propria poartă și a scos penalty. Tot suedezul l-a învins pe Mandanda de la punctul cu var (40). Peste trei minute, Rolando a făcut henț în careu, după o fază în care a fost implicat același Ibrahimovic. Zlatan a făcut dubla de la 11 metri și la vestiare s-a intrat cu 2-1 pentru gazde.

În partea secundă, și Marseille a primit un penalty. Aurier l-a faultat în careu pe Barrada și tot marocanul a încercat să aducă egalarea. Trapp a avut însă o intervenție de zile mari (54) și Mandanda a făcut minuni la poarta cealaltă - a scos incredibil la reluarea lui Patore, servit excelent de Cavani. S-a terminat 2-1 și PSG a ajuns la 23 de puncte, cu cinci mai mult față de următoarea clasată, Angers.

ECHIPELE

PSG: Trapp - Aurier (Marquinhos, 87), Thiago Silva, David Luiz, Maxwell - Verratti, Thiago Motta, Matuidi - Di Maria (Lavezzi, 86), Ibrahimovic (Pastore, 71), Cavani
Antrenor: Laurent Blanc

Marseille: Mandanda - Javi Manquillo, N'Koulou, Rolando, De Ceglie (Dja Djedje, 72) - Lucas Silva (Sarr, 85), Diarra - Alessandrini, Cabella, Barrada (Ocampos, 71) - Batshuayi
Antrenor: Michel

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑