Bergodi, după primele 10 zile la ASA: ”Nu sunt un magician. Nu este ușor când intri din mers”



05 октября 2015

 

**VIDEO** Bergodi, după primele 10 zile la ASA: ”Nu sunt un magician. Nu este ușor când intri din mers”

VIDEO FC Botoșani - ASA Târgu Mureș 1-1. Vicecampioana a încheiat turul de campionat, din sezonul regulat, pe o poziție de play-off. Concret, ocupă locul 6, după remiza obținută cu moldovenii.

A fost al patrulea meci fără victorie pentru gruparea de pe Mureș, dar Cristiano Bergodi este văzut drept antrenorul cel mai bun pentru a îndrepta situația. Așa crede și Pablo Brandan, unul dintre jucătorii de bază ai celor de la ASA.

”Știe mult fotbal, muncește mult și el și preparatorul fizic. Cred că a venit bine și iată că schimbăm în bine jocul nostru”, a spus argentinianul.

Chestionat dacă este mai bine la echipă cu Bergodi, decât a fost în perioada lui Vasile Miriuță, Brandan a replicat:

”Da, tactica e diferită, formula de joc e diferită. Fiecare are stilul lui și trebuie să ne adaptăm repede”, a spus Brandan.

În schimb, tehnicianul italian a spus că nu deține nicio baghetă magică și a spus ce trebuie să facă echipa pentru a obține rezultate mai bune pe viitor.

”Trebuie să lucrăm... nu sunt un magician și nu știu dacă se poate clasa pe podium. Am venit de 10 zile și nu este ușor când intri din mers”, a spus Bergodi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑