GHINION! Ajax Amsterdam a suferit prima înfrângere din acest sezon în Campionatul Olandei



05 октября 2015
Foto: Google.com

Ajax Amsterdam a suferit prima înfrângere din acest sezon în Campionatul Olandei. "Lăncierii" au cedat pe teren în faţa lui PSV Eindhoven, scor 1-2, în derby-ul etapei a opta. 

PSV a avut nevoie de şapte minute pentru a deschide scorul în partida cu Ajax. Gaston Pereiro a marcat pentru oaspeţi. Bucuria grupării din Eindhoven a durat doar trei minute, Amin Younes egalând pentru Ajax.

Eroul lui PSV a fost Gaston Pereiro. Atacantul din Uruguay a stabilit scorul final de 2-1 în minutul 79, după ce şi-a trecut în cont dubla. După această victorie, PSV a urcat pe locul patru în clasament şi are 17 puncte.

De partea cealaltă, Ajax are 19 puncte şi împarte primele două poziții în clasament cu Feyenoord. Echipa din Rotterdam s-a impus cu 2-1 pe terenul formației De Graafschap. Golul victoriei pentru Feyenoord a fost marcat de Eljero Elia în minutul 70, după o greşeală a portarului advers.

În cel mai spectaculos meci al etapei a opta din Olanda, Vitesse a umilit pe teren propriu Groningen, scor 5-0. Gazdele au marcat în repriza secundă de patru ori.

Vitesse ocupă locul cinci în clasament şi are cu cinci puncte mai puţine decât liderul Ajax.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑