Momentul-cheie al meciului din Gruia: ”Alta era soarta partidei, dacă eram mai atenți atunci”



05 октября 2015

 

**VIDEO** Momentul-cheie al meciului din Gruia: ”Alta era soarta partidei, dacă eram mai atenți atunci”

VIDEO CFR Cluj - CSU Craiova 1-2. Oltenii le-au administrat ardelenilor prima înfrângere în Gruia, în campionat, din martie până în prezent, cu un gol marcat în prelungiri.

”Juveții” nu au depus niciun moment armele chiar dacă au fost conduşi până spre final. Au recunoscut însă că momentul-cheie s-a petrecut în minutul 65, atunci când Bălgrădean a salvat în faţa lui Beleck, scăpat singur spre poartă.

”Dacă reușeam să închidem atunci meciul... La 2-0 alta era soarta jocului iar un egal era mai echitabil. Conducătorii așa au spus, am pierdut un meci viața merge mai departe, nu s-a întâmplat nimic. Important este să muncim, să rămânem cu picioarele pe pământ și umili”, a spus Francisc Dican, antrenorul ardelenilor.

În schimb, oltenii au spus că au sperat până la final și că au demonstrat unitatea grupului.

”Normal că am crezut în noi și în puterea de a egala. Am demonstrat că suntem un grup unit”, a spus Bălgrădean, completat de Bogdan Vătăjelu:

”De când am primit gol am știut că putem să învingem, toată echipa a crezut”.

CSU Craiova a câștigat 13 din ultimele 15 puncte puse în joc în campionat şi a egalat-o pe ASA, echipă aflată pe loc de play-off la finalul turului sezonului regulat. Oltenii îi iau în calcul şi pe cei de la CFR. Cu cele 6 puncte de penalizare recuperate, clujenii ar fi peste Craiova şi Târgu Mureş în clasament.

Alături de Pandurii, CSU Craiova este singura echipă fără înfrângere în ultimele 5 etape.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑