La un pas de calificare, tricolorii promit: ”N-am mai înscris de mult, dar vom sparge gheața cu Finlanda”



05 октября 2015

 

**VIDEO** La un pas de calificare, tricolorii promit: ”N-am mai înscris de mult, dar vom sparge gheața cu Finlanda”

Echipa naţională se află în faţa celor mai importante partide din ultimii ani, cu Finlanda şi Insulele Feroe. Selecţionata pregătită de Anghel Iordănescu ar putea sărbători calificarea chiar după meciul cu Finlanda, în funcţie de jocul rezultatelor.

Ungaria şi Finlanda sunt reprezentativele care mai pot pune probleme tricolorilor în lupta pentru locul secund. România ar putea prinde chiar şi prima poziţie în grupă, dacă Irlanda de Nord face egal cu Grecia sau Finlanda, iar tricolorii înving în ambele meciuri.

„Cred că o victorie cu Finlanda ne-ar aduce mare liniște, nu liniștea. Cred că mare liniște, pentru că am putea să abordăm meciul cu Feroe altfel, cu altă încredere”, a declarat, la sosirea în țară, Ovidiu Hoban, mijlocașul echipei israeliene Hapoel Be'er Sheva.

„Nu știu, eu mă gândesc doar să ne calificăm. Acum, dacă ne vom califica de pe primul loc sau de pe al doilea, nu știu. Important e să ne calificăm”, a declarat și Alexandru Mățel, fundașul lateral al lui Dinamo Zagreb.

Fără gol marcat de trei meciuri, România speră să se descătuşeze în faţa Finlandei, partidă care se va disputa fără spectatori, dar va putea fi văzută joia viitoare, la Digi Sport. Marcatorul din tur, Bogdan Stancu, revine la lot, după ce a lipsit la dubla cu Ungaria şi Grecia.

„N-am mai marcat, dar o să spargem gheața acum. Cred că am avut și puțin ghinion în ultimele partide, pentru că ocazii au fost. Însă acum avem nevoie mai mult ca niciodată. Mai ales în aceste două meciuri care au mai rămas, practic însemnând și calificarea.

Competiția în atac practic e benefică, să zic așa. E bine când ai concurență și te motivează și mai mult. Eu îmi doresc, indiferent cine va juca, eu sau el, să dăm goluri și să ne calificăm”, a spus și Bogdan Stancu, atacantul turcilor de la Genclerbirligi.

„Keșeru, fără suporteri, înscrie pe bandă rulantă. Sper ca și acum să facă același lucru, dacă asta e o rețetă pentru el să înscrie, pentru mine înseamnă că în meciul cu Finlanda va înscrie și mă bucur foarte mult pentru el”, a mai spus Hoban.

România a participat la patru turnee finale de Campionat European, în 1984, 1996, 2000 şi 2008.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑