Kharja, "creierul" Stelei. Campioana are un bilanţ excelent cu marocanul în teren



05 октября 2015

 

**VIDEO** Kharja,

Houssine Kharja nu are încă o lună de când a sosit la Steaua, dar şi-a pus deja amprenta asupra jocului campioanei. Marocanul de 32 de ani a bifat 3 partide până acum în tricoul roş-albastru şi a reuşit deja două pase decisive, ambele pentru Alex Chipciu.

Lipsa golurilor i-a trecut pe Tudorie şi pe Tade pe linie moartă, iar Alex Chipciu a fost soluţia aleasă de Mirel Rădoi pentru postul de atacant central, în noul sistem, 4-3-3. "Şeptarul" mai fusese folosit pe acest post şi de Costel Gâlcă, dar mai ales de Laurenţiu Reghecampf, şi a dat din nou satisfacţie: a înscris de 3 ori în ultimele 3 etape pentru Steaua. 

Interesant este că la două dintre aceste reuşite a pasat decisiv Kharja, cel care a fost adus tocmai pentru a revitaliza jocul lipsit de imaginaţie al roş-albaştrilor. Marocanul a debutat pentru formaţia lui Rădoi în urmă cu 3 etape, în meciul cu Chiajna (3-1), şi s-a remarcat încă de la primul meci, când a oferit o pasă filtrantă la penalty-ul obţinut de Chipciu. De atunci, au mai urmat două jocuri în Liga 1, ambele câştigate (3-1 cu Voluntari şi 2-1 la Iaşi), iar mijlocaşul a mai oferit două pase decisive.

Cu alte cuvinte, Kharja a bifat ultimele 3 partide din campionat pentru Steaua şi cu el în teren campioana a reuşit 3 victorii consecutive şi a terminat turul pe locul 2, la doar două lungimi în spatele liderului Astra. În aceste 3 întâlniri, Kharja a limpezit jocul formaţiei din Ghencea şi a ajuns să fie jucătorul mult aşteptat de Mirel Rădoi. Evoluţiile bune i-au adus marocanului şi o convocare la echipa naţională.

VIDEO Golul reuşit de Chipciu la Iaşi, din pasa lui Kharja:

VIDEO Golul reuşit de Chipciu cu FC Voluntari, din pasa lui Kharja:

32 de ani are Kharja

2 pase decisive în 3 meciuri a dat Kharja în tricoul Stelei

3 victorii în 3 meciuri are Steaua cu Kharja în teren

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑