Benzema, noul golgheter din La Liga. Francezul, la cel mai bun start de sezon. cu golul din derby



05 октября 2015

 

Benzema, noul golgheter din La Liga. Francezul, la cel mai bun start de sezon. **VIDEO** cu golul din derbyVIDEO Atletico Madrid - Real Madrid 1-1. Cei doi granzi din capitala Spaniei au remizat în derby-ul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2 de pe "Vicente Calderon", iar trupa lui Rafa Benitez a ratat șansa de a redeveni lider în La Liga. După 7 etape "galacticii" au cea mai bună apărare din campionat, dar dau și cel mai bun marcator din La Liga.

Odată cu reușita din minutul 9 al partidei de pe "Vicente Calderon", atacantul francez care joacă la Real Madrid din 2009 a ajuns la cota 6 în actualul sezon și i-a depășit pe Cristiano Ronaldo, Agirretxe și Nolito, toți 3 cu câte 5 reușite. Golul reușit în poarta lui Atletico nu face decât să confirme forma bună a lui Benzema în acest start de sezon.

Francezul a marcat dublu față de cât reușise în cele mai bune sezoane de până acum în tricoul "albilor". (3 goluri în 2009-10, 2011-12 și 2014-15). De asemenea, atacantul Realului are și un gol în primele două meciuri din UEFA Champions League, astfel că a totalizat 7 reușite în ultimele 8 meciuri disputate în toate competițiile.

Performanța francezului este cu atât mai interesantă cu cât Benitez nu l-a lăsat pe teren timp de 90 de minute decât în două situații, disputele cu Malaga (0-0) și Șahtior Donețk (4-2). În disputa cu Atletico, vârful francez a părăsit terenul în minutul 77. Reușitele lui Benzema au fost decisive pentru echipa de pe Santiago Bernabeu în mare parte din cazuri. Francezul a înscris golul victorie cu Granda, dar și dubla care a adus "galacticilor" succesul pe terenul lui Athletic Bilbao.

"E decizia antrenorului că alege să mă schimbe. Eu fac tot ce pot să-mi ajut coechipierii. Sunt liniștit, dar conștient trebuie să trag tare în continuare și să încerc să nu-mi pierd locul în echipă" a declarat Benzema la finalul disputei de pe "Vicente Calderon".

7 goluri are Benzema în acest sezon
6 reușite are francezul în La Liga și 1 gol în UCL
8 meciuri a jucat Benzema în actuala stagiune
580 de minute a totalizat atacantul Realului


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑