Meci nebun în Belgia. Cum a "reușit" Anderlecht să nu câștige un meci în care a avut 3 penalty-uri



05 октября 2015

 

Meci nebun în Belgia. **VIDEO** Cum a

Prima ligă din Belgia a programat la finalul săptămânii trecute o partidă care va rămâne multă vreme în memoria iubitorilor fotbalului sau măcar a celor care simpatizează cu Anderelecht sau Mechelen.

În ultima dispută a etapei a 10-a, Anderlecht a remizat surprinzător, 1-1, acasă, cu Mechelen, la capătul unei partide plină de evenimente.

Mare favorită înaintea fluerului de start al partidei, formația gazdă a început în forță duelul de pe Stade Constant Vanden Stock și în minutul 6 a primit o lovitură de la 11 metri. Praet a bătut însă portarul Gillet a reușit să respingă și tabela a rămas nemodificată.

După încă 7 minute, Anderlecht a mai beneficiat de încă un penalty. Veteranul de 36 de ani din poarta lui Mechelen a fost încă o dată la post și parat lovitura de pedeapsă executată de italianul Okaka. Astfel, după 45 de minute cele două formații au intrat la cabine la egalitate.

Repriza secundă a fost la fel de interesantă. Împinși de la spate de cei aproape 20.000 de fani din tribune, jucătorii lui Anderlecht au deschis în cele din urmă scorul în minutul 55. Okaka și-a luat revanșa pentru penalty-ul ratat și a marcat dintr-o pasă a lui Dendoncker.

Și după golul lui Okaka, tot Anderlecht a fost echipa care a forțat în ofensiă astfel că, în minutul 89, centralul a arătat din nou punctul cu var, după un henț în careu al celor de la Mechelen. Tielemans a fost cel care și-a asumat responsabilitatea executării penalty-ului, însă Gillet s-a opus și a treia oară, respingând șutul tânărului mijlocaș.

Finalul partidei a fost unul incredibil. La unul din puținele atacuri, oaspeții au ajuns în apropierea porții lui Anderlecht și au reușit să egalez. Golul nu i-a aparținut însă unuia dintre atacanții lui Mechelen ci lui Mbodji. Fundașul gazdelor a deviat nefericit, în poartă, o minge prelungită în careu de unul dintre jucătorii oaspeților și Anderlecht - Mechelen s-a terminat 1-1.

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑