Bogdan Stancu nu se aștepta să fie convocat: ”Mi-ar plăcea să câștigăm ambele meciuri cu 1-0”



05 октября 2015

Bogdan Stancu **nu se aștepta să fie convocat:** ”Mi-ar plăcea să câștigăm ambele meciuri cu 1-0”

Bogdan Stancu (28 de ani), atacantul celor de la Genclerbirligi, locul 14 în Super Liga din Turcia, nu se aștepta să fie chemat pentru ultimele două partide ale României din preliminariile pentru Euro 2016.

Sinceritatea internaționalul român l-a făcut pe selecționerul Anghel Iordănescu să-i spună imediat lui Stancu: ”Deci, am greșit?”, a întrebat, râzând, Iordănescu. ”Asta rămâne de văzut!”, a răspuns, pe același ton, fotbalistul tricolorilor.

”Sunt foarte bucuros pentru că am fost convocat, sincer nu mă așteptam, pentru că patru-cinci săptămâni am fost accidentat și am jucat prea puțin în ultima vreme. Vreau să dau tot ce am ami bun pentru aceste două meciuri”, a spus ”Motanul”.

Întrebat cum crede că se poate rezolva ineficacitatea tricolorilor, Stancu a replicat:

”Trebuie să fim mai atenți la finalizare. Mi-ar plăcea să câștigăm ambele meciuri cu 1-0.”

Un alt fotbalist convocat pentru ”dubla” cu Finlanda și cu Feroe, Lucian Sânmărtean, a ținut să explice care este rolul său în teren, degrevându-se cumva de presiunea marcării golurilor.

”Avem calitate, avem valoare și avem și motivație pentru a ne califica. Meseria și ceea ce fac eu în teren este aceea de duce mingea cât mai aproape de poarta adversă. Avem jucători de calitate, care să se ocupe de a introduce balonul în poartă”, a spus Lucian Sânmărtean.

La conferința de presă, organizată cu ocazia reunirii lotului, a fost prezent și Alexandru Chipciu, unul dintre cei trei jucători de la Steaua convocați pentru partidele tricolorilor.

”Nu contează cine va juca în aceste meciuri, important va fi doar să ne calificăm. Nu contează cine va înscrie, chiar nu mai contează. Repet, doar calificarea ne interesează.

Eu mă simt bine acolo unde mă pune antrenorul, acum a fost conjunctura de a evolua ca atacant ca și acum doi ani”, a spus și Chicpiu.

CLASAMENT Grupa F

></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑