Arsenal Londra a castigat derby-ul rundei dupa ce s-a impus cu 3 la 0 in fata rivalei Manchester United - VIDEO



05 октября 2015

Arsenal Londra a spulberat-o ieri cu 3 la 0 pe Manchester United, in derby-ul rundei, din campionatul Angliei. Stirea zilei vine insa de la Liverpool, acolo unde tehnicianul cormoranilor Brendan Rodgers a fost demis.

 

Arsenal Londra a castigat derby-ul rundei dupa ce s-a impus cu 3 la 0 in fata rivalei Manchester United. Tunarii au lovit napraznic, inca din primele minute. Alexis Sanchez a deschis scorul cu un gol de finete marcat cu ajutorul calcaiului, iar imediat la faza urmatoare Mesut Ozil a facut 2 la 0. 


Dupa doar 20 de minute, Arsenal avea deja 3 la 0 pe tabela si se parea ca scorul va capata proportii, dupa ce acelasi Alexis Sanchez a reusit un nou gol fabulos. Trupa lui Van Gaal si-a revenit insa si a dominat. Totusi, Manchester United nu a reusit sa si inscrie. Arsenal invinge cu 3 la 0 si pune capat unei serii de opt partide consecutive in Premier League fara victorie in fata diavolilor rosii.

 

Dupa acest rezultat Arsenal a urcat pe locul 2 in Anglia, cu acelasi numar de puncte ca si United, dar cu un golaveraj mai bun. Lider in Premier League este Manchester City. Tot ieri, Everton si Liverpool au incheiat la egalitate 1 la 1, in derby-ul orasului. Dupa meci a fost anuntata demiterea tehnicianului cormoranilor, Brendan Rodgers.

 

Antrenorul englez a preluat echipa in iunie 2012, dar nu a reusit sa castige niciun trofeu in cei trei ani petrecuti pe Anfield. Sub comanda lui, Liverpool a fost foarte aproape de titlu in sezonul 2013/2014, cand a incheiat pe locul 2. Intre timp, antrenorul Carlo Ancelotti a ajuns ieri dimineata la Londra, insa italianul nu ar fi dispus sa preia o echipa acum.

 

Presa britanica anunta insa ca Jurgen Klopp are cele mai mari sanse s-o preia pe Liverpool, antrenorul german fiind liber de contract dupa despartirea din vara de Dortmund. Liverpool e pe locul 10 in Premier League, cu doar 3 victorii in acest sezon. 



Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑