Bayern a castigat cu 5 la 1 in fata Borussiei si este lider detasat in Germania - VIDEO



05 октября 2015

Bayern Munchen nu are rival in Campionatul Germaniei. Echipa lui Pep Guardiola a castigat cu un scor categoric, 5 la 1, meciul cu Borussia Dortmund de pe teren propriu. Bavarezii au deja 7 puncte avans in fruntea clasamentului.

 

Cel mai asteptat meci al ligii germane a fost lipsit de dramatism. In fata celui mai tare rival, Bayern Munchen a demonstrat inca o data ca se afla la un alt nivel, comparativ cu celelalte echipe din campionat. Muller a marcat primele 2 goluri, unul din joc, altul din penalty. Borussia a redus din diferenta, prin Aubameyang, insa acesta a fost, pana la urma, doar un gol de onoare. In repriza secunda, bavarezii s-au distrat. Fostii jucatori ai echipei din Dortmund au facut diferenta. Lewandowski a inscris o dubla. 


Iar Goetze a pus punct chinurilor echipei vizitatoare. Bayern a castigat cu 5 la 1 in fata Borussiei si este lider detasat in Germania. Dupa 8 etape disputate, trupa lui Guardiola are punctaj maxim – 24. Bavarezii au marcat 28 de goluri pana acum in campionat si au incasat doar 4. Dortmund este deja la 7 puncte in spatele lui Bayern. O situatie similara e in liga franceza. Aici Paris Saint-Germain conduce comfortabil si are 5 puncte avans fata de a doua clasata Angers. Aseara, PSG a castigat derby-ul cu Olimpique Marseille, scor 2 la 1. Ibrahimovic a inscris ambele goluri ale parizienilor, din penalty. 



Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑