Echipa Rusiei, pentru a 19-a oara castigatoare in campionatul european la volei - VIDEO



05 октября 2015

Rusia si-a confirmat din nou suprematia in voleiul feminin. Echipa a castigat pentru a 19-a oara Campionatul European, reusind sa bata in finala gazda turneului Olanda.


Finala europeanului la volei s-a jucat in orasul Rotterdam. Astfel, cea mai mare parte din cei 11 mii de spectatori, veniti la meci, au sustinut nationala Olandei. Totusi, rusoaicele nu s-au lasat intimidate de atmosfera si au jucat splendid. Ele au castigat clar prima repriza, scor 25 la 14.

 

Jucatoarele olandeze au avut o evolutie mai buna in continuare, insa, insuficienta pentru a pune probleme Rusiei. Echipa lui Iurii Maricev a luat si setul secund cu 25 la 20. Dupa aceasta, Olanda a jucat un volei superb timp de cateva minute si, la un moment dat, a condus chiar cu 11 la 5. Rusoaicele au revenit, insa, si au facut din nou un joc fabulos. Rusia a castigat cu 25 la 20 cel de-al treilea set si si-a aparat titlul de campioana europeana. 


Nationala feminina a Rusiei s-a incoronat pentru a 19-a oara campioana europeana la volei. In clasamentul trofeelor, rusoaicele isi depasesc cu mult urmaritoarele, Germania, Polonia si Italia, care au cate 2 succese. Tot ieri, medaliile de bronz ale Campionatului European 2015 au fost cucerite de Serbia, care a batut, in finala mica, Turcia, tot in 3 seturi. 
 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑