Atletico Madrid doboară noi recorduri de invincibilitate în duelul său cu Real Madrid



05 октября 2015

 

**VIDEO** Atletico Madrid doboară noi recorduri de invincibilitate în duelul său cu Real Madrid

Atletico Madrid-Real Madrid, derby-ul capitalei Spaniei, s-a încheiat indecis, 1-1, după ce gazdele au egalat în minutul 84 al partidei, prin Luciano Vietto, aflat la primul său gol pentru Atletico. Benzema deschisese scorul în minutul 9, pentru ”galactici”.

Atletico și-a egalat recordul de meciuri fără înfrângere în fața rivalei mai bine cotate, de șase partide. Tot 6 meciuri fără să piardă strânsese și în perioada noiembrie 1939-1944, în toate competițiile.

Altfel, este pentru prima dată în istoria La Liga când Real Madrid ajunge la cinci meciuri consecutive fără victorie în fața rivalei din oraș. Și tot pentru prima dată, în ultimii 70 de ani, când trupa blanco nu reușește nicio victorie în șase meciuri oficiale jucate pe Vicente Calderon.

Sosirea lui Diego Simeone pe banca lui Atletico Madrid este principala responsabilă pentru schimbarea de atitudine și de rezultate ale alb-roșiilor din capitala Spaniei. Dacă până la sosirea lui ”Cholo”, derby-urile madrilene erau exclusiv o chestiune de scor în favoarea lui Real Madrid, argentinianul a reușit să echilibreze balanța, ba chiar să o încline în avantajul echipei de pe Vicente Calderon.

Vezi mai jos rezumatul meciului Atletico-Real Madrid 1-1:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑