Lorenzo Insigne, omul momentului în Serie A TIM. Şi-a egalat recordul de goluri marcate într-un sezon



05 октября 2015

 

**VIDEO** Lorenzo Insigne, omul momentului în Serie A TIM. Şi-a egalat recordul de goluri marcate într-un sezon

Lorenzo Insigne a fost omul meciului în victoria pe care Napoli a obţinut-o pe San Siro în faţa lui AC Milan, scor 4-0, cel mai clar succes obţinut de echipa din sudul Italiei în faţa rossonerilor în istoria confruntărilor directe.

Jucătorul de 24 de ani a marcat prima sa "dublă" în Serie A TIM şi a ajuns la 5 goluri marcate în acest sezon, record egalat al carierei. Insigne mai punctase de cinci ori în ediţia de campionat 2012/13.

"Sunt foarte fericit. E prima doppietta în tricoul lui Napoli, iar faptul că am înscris-o aici, pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din Italia, e fantastic", a declarat atacantul napoletanilor, la finalul întâlnirii.

În actuala stagiune, Insigne a marcat un gol la 101 minute jucate, iar forma sa extraordinară se datorează faptului că "îmi convine mai mult să joc în 4-3-3".

În afara celor două goluri, Insigne a oferit şi o pasă decisivă în partida cu Milan, la golul de 1-0, înscris de brazilianul Allan.

Astfel, italianul a contribuit în mod direct jumătate dintre cele 16 goluri înscrise de Napoli în campionat - a înscris de cinci ori, la fel ca Higuain, şi a dat trei assisturi.

Momentul extraordinar pe care îl traversează Insigne şi reprezentaţia de gală pe care a oferit-o la Scala fotbalului, pe San Siro, amintesc vulcanicilor fani de lângă Vezuviu de Diego Maradona.

"Nu mă comparaţi cu Maradona. El va fi mereu un zeu", a spus, cu modestie, Insigne.

După ce, în ultimele patru etape, Napoli a învins Lazio, Juventus şi Milan, marcând 11 goluri şi primind unul singur, suporterii echipei lui Maurizio Sarri visează frumos la un nou titlu, primul după cel din 1990.

"Jucăm şi facem totul pentru a ajunge cât mai sus posibil", dă asigurări Insigne, omul momentului în campionatul italian.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑