Contra îl apără pe Papp. Ce spune despre rolul stelistului la echipa națională și ce alternativă există



05 октября 2015

 

**VIDEO** Contra îl apără pe Papp. Ce spune despre rolul stelistului la echipa națională și ce alternativă există

La conferința de presă, organizată la Mogoșoaia, odată cu reunirea tricolorilor pentru ultimele două meciuri din preliminariile Euro 2016, cu Finlanda și cu Feroe, Anghel Iordănescu a spus că l-a convocat pe Paul Papp (25 de ani) pentru că nu a avut alte soluții mai bune la dispoziție. 

Unul dintre foștii fundași dreapta ai echipei naționale, reprezentativ în istoria tricolorilor, este vorba despre Cosmin Contra (39 de ani), a spus, într-o intervenție telefonică găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că Papp merita să fie convocat.

”Papp a mai făcut meciuri bune la națională și nu erau motive să nu-l cheme. Mățel a jucat, chiar dacă a pierdut în Liga Campionilor cu Dinamo Zagreb, a fost titular într-un meci foarte important la Munchen, deci cred că sunt două soluții bune”, a spus Contra.

Chestionat dacă Mățel ar trebui să fie titular, prin prisma faptului că este fundaș dreapta de meserie, Contra a replicat:

”Aici depinde și de adversar. Poate că finlandezii sunt puternici la faze fixe, poate că Papp aduce un plus acolo la faze fixe, poate Papp, dacă-l ai pe Raț care urcă mult, stă mai bine în apărare pentru că este fundaș central.

Mățel, care este fundaș dreapta de meserie, urcă mai mult în atac. Poate că nu este apărător ca Papp, dar depinde de selecționer, ce caută pentru acest meci”, a completat Contra.

Tehnicianul a vorbit și despre cine crede el că trebuie să fie titular în avanposturi.

”Avem alt atacant care este mai în formă decât Keșeru? Trebuie să ținem cont de faptul că el s-a mutat destul de mult anul acesta. A plecat de la Steaua la o echipă din Qatar, apoi a revenit în Europa, în Bulgaria, ceea ce nu este ușor la nivel de adaptare ca stil de joc, de viață și altele.

Dar, văd că în ultima vreme a început să marcheze pentru Ludogorets, așa că de-aceea spun că nu avem alt atacant mai bun ca el”, a conchis Contra la Digi Sport. 

CLASAMENT Grupa F

></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑