Iordănescu criticat de un fost jucător important al echipei naționale: ”Eu nu aș fi făcut așa ceva niciodată!”



05 октября 2015

 

**VIDEO** Iordănescu criticat de un fost jucător important al echipei naționale: ”Eu nu aș fi făcut așa ceva niciodată!”

Anghel Iordănescu (65 de ani), selecționerul tricolorilor, a dezvăluit în cadrul conferinței de presă, organizată cu ocazia reunirii lotului pentru ”dubla” cu Finlanda și cu Feroe, faptul că a purtat o discuție, prin telefon, cu Mirel Rădoi, care i-a recomandat să-l ia la națională pe Râpă în locul lui Papp.

Unul dintre foștii fotbaliști reprezentativi ai primei reprezentative, din perioada ”Generației de Aur”, Ilie Dumitrescu, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că Iordănescu a greșit în momentul în care a făcut publică respectiva discuție.

”A fost un dialog, o consultare între cel care antrenează jucătorul și cel care face selecția. Eu, însă, niciodată nu aș putea vorbi în presă despre ce am discutat cu un antrenor”, a spus Dumitrescu.

Analistul Digi Sport a făcut și un istoric al jucătorilor care au ocupat funcția de fundaș dreapta din ultimii ani de la echipa națională.

”Cred că ultima soluție ca fundaș dreapta la echipa națională cu Mățel a fost în perioada lui Victor Pițurcă. În rest s-au folosit doar fundași centrali reprofilați, precum Luchin, Papp, Săpunaru în perioada Lucescu, Chiricheș, tot la Pițurcă, și au mai fost Râpă și Tamaș.

Deci, singura soluție în fișa postului este Mățel. Cât despre Papp, important este că el este apreciat de selecționer, chiar dacă trece printr-un moment mai puâin bun la echipa de club”, a conchis Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑