Posibila eliberare a lui Gică Popescu, primită cu bucurie de lumea fotbalului: ”Avem nevoie de el”



05 октября 2015

 

**VIDEO** Posibila eliberare a lui Gică Popescu, primită cu bucurie de lumea fotbalului: ”Avem nevoie de el”

Vești bune pentru Gică Popescu. Fostul căpitan al echipei naționale ar putea părăsi închisoarea săptămâna viitoare. ”Baciul” ar putea fi eliberat condiționat. Judecătorii l-au audiat pe fostul căpitan al ”Generației de Aur” și și-au dat acordul pentru cererea de eliberare.

Procurorii au cinci zile la dispoziție pentru a depune recurs, cel mai probabil acesta urmând a fi judecat săptămâna viitoare. Popescu a executat deja jumătate din pedeapsa de trei ani și zece luni de închisoare, iar Comisia de la Penitenciarul Jilava a propus eliberarea condiționată.

„Pentru mine Gică Popescu rămâne același care a fost înainte toată viața. L-am văzut mai des și o să merg și eu la penitenciar și o să-l văd mai bine”, a declarat fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, prezent la audierile avute de fostul căpitan al Barcelonei luni, 5 octombrie.

Toată lumea fotbalului salută posibila ieșire din închisoare a ”Baciului”. Anghel Iordănescu, unul dintre cei care i-au fost cei mai apropiați lui Gică Popescu în cariera fotbalistică, a spus-o public.

„Mă bucur enorm. Îi dorim cât mai repede să se întoarcă în lumea fotbalului. Avem nevoie de oameni ca Gică Popescu”, a spus selecționerul României.

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, este și el încântat la gândul că Popescu va fi din nou în libertate.

”Mă bucur petnru familia lui, pentru că ajunge în cadrul familiei. Sunt convins că el și Gică Hagi vor reprezenta viitorul, ca și trecutul fotbalului românesc. Și din punct de vedere administrativ, și tehnic. Adică văd o echipă Popescu-Hagi, chiar și la Federația Română de Fotbal. Da, este cel mai bun cuplu care ar putea să fi fost și să fie, dar cu cât te coci mai mult, cu cât experiența pe care o capeți te ajută”, a declarat Sandu, în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑