Keylor Navas are procentaj de 100% la penalty-uri apărate în acest sezon, la Real



05 октября 2015

 

**VIDEO** Keylor Navas are procentaj de 100% la penalty-uri apărate în acest sezon, la Real

Keylor Navas devine, încet-încet, îngerul păzitor din poarta lui Real Madrid. Goalkeeperul costarican a apărat, cu Atletico Madrid, un penalty executat de Antoine Griezmann, într-un meci încheiat în cele din urmă 1-1, pe terenul rivalei, Vicente Calderon. A fost a doua lovitură de la 11 metri pe care a apărat-o portarul de 28 de ani în acest sezon, după cea din meciul cu Betis, câștigat de ”galactici” cu 5-0, în etapa a doua din La Liga.

Așadar, procentaj 100% pentru Navas în actualul sezon. De altfel, costaricanul, care a primit doar două goluri în nouă partide jucate (7 în La Liga, 2 în UEFA Champions League), are oricum un procentaj de sub 50% al golurilor încasate de la 11 metri.

Să îi dai gol lui Keylor Navas de la punctul cu var pare o misiune mai grea decât în fața oricărui alt portar. Din 13 penalty-uri dictate împotriva costaricanului de când acesta joacă în La Liga, doar șase, deci mai puțin de 50%, au fost gol. Portarul lui Real, fost la Levante, a apărat penalty-uri executate de David Villa, Jorge Molina, Ruben Castro sau Antoine Griezmann. Alți trei jucători, Ivan Rakitic, Jose Manuel Casado și Mikel San Jose au ratat ținta.

Penalty-uri împotriva lui Keylor Navas

La Liga - 13
goluri - 6
apărate - 4
ratate - 3

în acest sezon - 2
goluri - 0
apărate - 2
ratate - 0

50% din goluri primite de la Atletico Madrid

În schimb, Keylor Navas, care nu a putut fi răpus de Griezmann de la 11 metri, a fost învins, în minutul 84 al meciului cu Atletico, de Vietto. A fost doar al doilea gol primit de costarican în acest sezon pentru Real Madrid și al zecelea de când evoluează pentru ”galactici”.

Interesant este, însă, că jumătate din golurile primite la Real, 5 din 10 (50%), au fost primite de Navas în meciuri contra lui Atletico Madrid!

Vezi penalty-ul apărat de Navas în fața lui Griezmann:

Vezi penalty-ul apărat de Navas în fața lui Ruben Castro:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑