Meciul romanilor in Campionatul Turciei. Rusescu si Torje au marcat cate un gol pentru Osmanlispo - VIDEO



06 февраля 2016

Meciul romanilor in Campionatul Turciei. Raul Rusescu si Gabriel Torje au marcat cate un gol pentru Osmanlispor, iar echipa sa a castigat cu 4 la 0 partida. Totodata, intr-un alt meci, o fosta vedeta a Barcelonei s-a remarcat cu un gol si o pasa decisiva.

 

Fostul atacant al Stelei, Raul Rusescu a deschis scorul in meciul de aseara. Acesta a fost al 4-lea al sau gol in sezonul actual, in toate competitiile. Un alt fotbalist roman al formatiei Osmanlispor, Gabi Torje, fost jucator la Dinamo, a marcat si el in ultimul minut al reprizei. 

 

Torje are 3 goluri si 4 pase decisive, in acest sezon. Oaspetii de la Sivasspor, echipa la care fostul stelist Cristi Tanase a jucat tot meciul, nu au mai avut reactie dupa pauza. Gazdele au marcat prin Ndiaye si Guven si au castigat meciul cu 4 la 0. Dupa aceasta victorie, echipa lui Rusescu si Torje se afla pe locul 9 in liga turca. Tot aseara, liderul campionatului, Fenerbahce a suferit o infrangere surprinzatoare, scor 2 la 4, pe terenul gruparii Antalyaspor. Eroul partidei a fost Samuel Eto'o, atacantul care a evoluat in trecut la FC Barcelona. Camerunezul a marcat un gol si a dat o pasa decisiva. 

 

Pentru Fenerbahce un gol a fost marcat de starul olandez Robin van Persie, care a jucat, in trecut, la Arsenal si Manchester United.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑