TSKA, pe primul loc in grupa, in timp ce campioana Real Madrid si-a pierdut meciul si a cazut in clasament - VIDEO



06 февраля 2016

O noua victorie pentru TSKA Moscova in Euroliga de baschet. Clubul rus a castigat partida cu lituanienii de la Zalgiris si a urcat pe primul loc in grupa. In acelasi timp, campioana Real Madrid si-a pierdut meciul si a cazut in clasament.

 

TSKA Moscova a inceput ca din tun meciul cu Zalgiris. Rusii s-au simtit ca acasa in Lituania si conduceau cu 26 la 18 dupa prima repriza. Echipa gazda a echilibrat jocul in partea secunda, insa ceea ce a urmat nu le-a placut fanilor lituanieni. TSKA a dominat total, iar cel mai bun jucator, sarbul Milos Teodosic a facut o noua partida tare, cu 20 de puncte, 4 pase decisive si 3 recuperari. Formatia rusa s-a impus cu un scor categoric de 94 la 59. 

 

TSKA a urcat in fotoliul de lider al grupei F, cu 4 victorii si 2 infrangeri. O alta echipa rusa, Himki are rezultate similare, insa ocupa locul secund, avand un golaveraj mai slab. Tot in grupa F, intr-un duel spaniol, campioana Euroligii de baschet, Real Madrid a pierdut in fata gruparii Laboral, scor 68 la 77. 

 

Real Madrid a cazut pe locul 5 in grupa. Intre timp, Lokomotiv Kuban s-a descurcat de minune in duelul cu echipa spaniola Unicaja. Victoria rusilor, scor 82 la 64, ii tine pe locul 2 in grupa E. In play-off-ul Euroligii de baschet se vor califica primele 4 cluburi din fiecare grupa.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑