Olimp Ungheni continua urmarirea liderului, in campionatul national de volei: este la 2 puncte de Dinamo Tiraspol - VIDEO



06 февраля 2016

Olimp Ungheni continua urmarirea liderului, in campionatul national de volei. Echipa antrenata de Sergiu Marinescu a castigat clar meciul de astazi contra celor de la Politeh UTM, scor 3 la 0, la seturi. Astfel, Olimp este la doar 2 puncte in spatele formatiei Dinamo Tiraspol.

 

Olimp Ungheni a preluat din start controlul asupra jocului si a dictat ritmul. Politeh a incercat sa se mentina aproape pe tabela de scor, insa lipsa a mai multor jucatori de baza a slabit echipa. Olimp a castigat primul set cu 25 la 15, iar apoi si setul secund, scor 25 la 17. 

 

Al treilea set a inceput bine pentru voleibalistii de la Politeh, care aveau, la un moment dat, 3 puncte avans. Olimp, insa, a revenit tare si a frant rezistenta chisinauienilor. Jucatorii din Ungheni au castigat cu 25 la 16 si si-au adjudecat partida. 

 

Constantin LUPU, JUCATOR OLIMP: “Meciul a fost destul de usor. Noi ne pregatim sa iesim in finala si lupta pentru primul loc. Se asteapta niste jocuri interesante. ” 

 

Gabriel ARNAUTU, JUCATOR POLITEH UTM: “Problema e ca multi jucatori se schimba. Nu este spiritul de echipa. Cred ca e principalul motiv ca noi aratam un joc mai prost. ” 

 

Gratie acestei victorii, Olimp Ungheni acumuleaza 22 de puncte si este la 2 puncte in spatele liderului Dinamo Tiraspol. Echipa din stanga Nistrului a castigat, tot astazi, derby-ul cu formatia Dinamo MAI, scor 3-1, pe teren propriu.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑