Daniil Kviat a plătit SCUMP incidentul cu Sebastian Vettel de la Marele Premiu de F1 al Rusiei



06 мая 2016

Pilotul lui Red Bull Daniil Kviat a plătit scump incidentul cu Sebastian Vettel de la Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei, din weekendul trecut.
Echipa Red Bull Racing a decis să renunţe la pilotul rus pentru tot restul sezonului. Kviat a fost înlocuit cu olandezul Max Verstappen, care a început campionatul la echipa secundă a constructorului austriac, Toro Rosso.
Kviat va urma traseul invers şi va pilota o maşină Toro Rosso până la finalul anului. Sportivul în vârstă de 22 de ani este astfel nevoit să revină la formaţia la care a debutat în Formula 1, în 2014, şi de unde a fost promovat după numai un an la Red Bull, tocmai în locul fostului campion mondial Sebastian Vettel.
Şi asta deşi Kviat a câştigat mai multe puncte în sezonul trecut decât coechipierul Daniel Ricciardo, iar în acest an i-a adus lui Red Bull singura clasare pe podium din 2016, cea din China.
Max Verstappen a devenit anul trecut, la numai 17 ani, cel mai tânăr pilot din istoria Formulei 1. Olandezul a obţinut puncte pentru echipa sa în primele trei curse din acest an, până la abandonul din Rusia.
Următoarea etapă a Mondialului de Formula 1, Marele Premiu al Spaniei, va avea loc pe 15 mai, la Barcelona.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑