&SONDAJ Controverse la meciul Petrolul - Poli. Oaspeţii au cerut gol. A fost corectă decizia?



06 октября 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** Controverse la meciul Petrolul - Poli. Oaspeţii au cerut gol. A fost corectă decizia?

Petrolul şi Poli Timişoara au încheiat cu o remiză, scor 1-1, turul sezonului regulat din Liga 1, însă rezultatul partidei de la Ploieşti putea fi diferit, dacă arbitrul Alexandru Tudor ar fi judecat altfel o fază petrecută cu cinci minute înainte de final.

În minutul 85, oaspeţii au avut o dublă ocazie de a trece pentru a doua oară în avantaj. Sarmov a tras foarte bine de la 20 de metri, însă Pecanha s-a întins şi a respins în lateral. Mingea a ajuns la Belu, care a trimis paralel cu poarta, până la Elek, care a tras din prima, dar acelaşi Pecanha a intervenit încă o dată providenţial şi a respins.

Timişorenii au solicitat gol la a doua intervenţie a lui Pecanha, considerând că portarul brazilian a respins după ce mingea depăşise linia porţii cu întreaga circumferinţă. În ciuda protestelor, Tudor a lăsat jocul să continue.

"A fost viciere de rezultat", a tunat, la finalul întâlnirii, managerul sportiv al lui Poli, Daniel Stanciu, în timp ce antrenorul bănăţenilor, Florin Marin, a precizat că din discuţiile cu elevii săi crede că mingea a trecut linia porţii.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑