Meciul cu Finlanda, o șansă unică pentru FRF: ”Să pună prețuri foarte mici și se umple stadionul”



06 октября 2015

 

**VIDEO** Meciul cu Finlanda, o șansă unică pentru FRF: ”Să pună prețuri foarte mici și se umple stadionul”

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a vorbit, în direct la emisiunea Digisport Special, prin telefon, despre reușita actualei Federații, care a obținut o suspendare a sancțiunii de un meci fără spectatori, care ar fi trebuit ispășită cu Finlanda. Ca atare, ultimul meci de pe teren propriu, în actualele preliminarii, va putea fi disputat cu spectatori.

”Este un mare avantaj, dar și o armă cu două tăișuri, pentru că știți că suporterul român sprijină, susține echipa la începuturi și avem atâta experiență. Dacă jocul merge, e ok, dacă jocul puțin are anumite momente fără spectaculozitate, fără rapiditate, fără gol... în special, atunci lucrurile nu mai sunt chiar atât de favorabile”, a declarat ”Nașul”.

Federația Română va scoate în această dimineață, de la ora 11:00, biletele online la vânzare, iar la ora 10:30, Răzvan Burleanu va comunica, prin intermediul unei conferințe de presă, transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, ce măsuri a luat FRF pentru a se asigura că stadionul va fi plin cu Finlanda. Mircea Sandu crede că e o oportunitate bună pentru a stabili niște prețuri mici la bilete, pentru a atrage într-un timp scurt un număr mare de suporteri.

”Dacă nu se produc biletele în noaptea asta, mâine dimineață, și nu se pun în vânzare la casele de bilete începând de mâine dimineață...

FRF poate face niște prețuri foarte mici, favorabile, fiind foarte scurt timp, și absolut prin casele de bilete sau pot pune în vânzare biletul fizic și prin anumite rețele de magazine.

Este bine că s-a amânat o decizie pe care comisia... sau s-a suspendat, mai bine, o hotărâre. E în avantajul echipei naționale, fără doar și poate”, a mai spus Mircea Sandu.

Sursa foto: prosport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑