Egalul dintre Petrolul și Poli a nemulțumit pe toată lumea. Ambele echipe au cerut penalty



06 октября 2015

 

**VIDEO** Egalul dintre Petrolul și Poli a nemulțumit pe toată lumea. Ambele echipe au cerut penalty

La finalul partidei dintre Petrolul și Poli Timișoara (1-1), ambele tabere au acuzat arbitrajul. Fiecare echipă a cerut câte un penalty, iar oaspeții susțin că au avut și un gol nevalidat.

Egalul dintre Petrolul și Poli Timișoara a nemulțumit pe toată lumea. Alexandru Tudor este acuzat că a trecut cu vederea câte o infracțiune în fiecare dintre careuri.

”Din ce am discutat cu jucătorii, spun că a fost gol valabil”, a declarat Florin Marin, antrenorul Timișoarei, despre faza din minutul 85.

„Am avut penalty clar la mine și gol valabil. Chiar îi rog pe cei din emisiune să se uite și să specifice dacă a fost sau nu. Și la golul lor, dacă nu mă înșel, Lemnaru și-a făcut preluare, din picior i-a sărit mingea în mână, deci este henț clar. Dar totuși am câștigat un punct în deplasare și suntem mulțumiți”, a declarat Robert Elek la finalul meciului.

„Din păcate, am avut gol valabil, am avut penalty la Elek, la fel de clar, henț la Lemnaru la golul egalizator, marcat de Petrolul.

Și probabil că a fost penalty pentru Petrolul la acea fază la care s-a dat fault în atac, n-am văzut faza foarte bine”, a spus și președintele timișorenilor.

”În repriza a doua, tot noi am încercat să fim la conducerea jocului, dar trebuie să fim corecți și să spunem că Timișoara a avut ocaziile clare, mai clare decât noi”, a spus, cu fair-play, Alexandru Benga.

„Rezultatul este 1-1, nu mai contează dacă este corect sau nu, vom merge mai departe, vom munci și sperăm să începem returul cu victorii”, a spus și Dan Bucșa.

Și Eusebiu Tudor, antrenorul prahovenilor, a acuzat penalty-ul neacordat. ”Se putea începe de la 1-0 pentru noi”, a spus Tudor.

Poli a rămas neînvinsă de cinci etape. Cu o victorie la Ploiești, bănățenii ar fi urcat aproape de locurile de play-off în Liga 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑