Nebunie la casele de la Arena Naţională. Fanii s-au înghesuit să-şi ia bilete la meciul cu Finlanda



06 октября 2015

 

**VIDEO** Nebunie la casele de la Arena Naţională. Fanii s-au înghesuit să-şi ia bilete la meciul cu Finlanda

În această dimineaţă, la ora 11:00. au fost puse în vânzare online biletele pentru partida România - Finlanda, de joi. Tichetele sunt disponibile pe site-ul bilete.frf.ro, la preţul unic de 20 de lei, mai puţin zona VIP, unde acestea sunt mai scumpe (300-400 de lei).

În primele minute nu mai puţin de 15.000 de utilizatori au accesat site-ul pentru a-şi procura bilete la partida de pe Arena Naţională, informează frf.ro. Pe lângă aceştia, alţi 10.000 de fani şi-au luat bilete virtuale, care pot fi preschimbate în bilete reale cu ajutorul codului unic pe care îl vor primi pe adresa de e-mail înregistrată în sistem, tichetelor lor urmând a fi alocate în zonă special rezervată la Tribuna EST. 

La ora 14:00 s-au deschis şi casele de bilete de la Arena Naţională. Suporterii au creat cozi de zeci de metri pentru a-şi procura un tichet la meciul cu Finlanda.

Toate casele de bilete ale Arenei Naționale vor fi deschise, începând de azi, ora 14:00, și până în ziua meciului, în intervalul orar 10:00 – 21:45. Una din casele de pe bulevardul Basarabia va avea program non-stop până la ora disputării jocului!

România - Finlanda se dispută joi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑