Barcelona vrea sa-l aduca pe Camp Nou pe atacantul brazilian Philippe Coutinho. Cat sunt dispusi sa le dea catalanii celor de la Liverpool - VIDEO



06 октября 2015

FC Barcelona se pregateste sa dea lovitura pe piata transferurilor. Clubul catalan va incerca, in ianuarie, sa-l aduca pe Camp Nou pe fotbalistul brazilian Philippe Coutinho, de la FC Liverpool, anunta atat presa spaniola, cat si cea britanica.


In aprilie 2014, Barcelona a fost sanctionata de FIFA pentru incalcarea regulamentului privind transferarea jucatorilor mai mici de 18 ani. Clubului i s-a interzis ca pana in luna ianuarie 2016 sa aduca si sa foloseasca noi fotbalisti. Astfel, din prima zi a noului an, catalanii vor putea sa transfere jucatori si prima tinta este brazilianul Philippe Coutinho, anunta presa din Spania si Marea Britanie. Detinatoarea Ligii Campionilor este gata sa ofere celor de la FC Liverpool nu mai putin de 30 de milioane de euro. 


 
Recent, atacantul brazilian al Barcei, Neymar, a declarat ca isi doreste sa-l vada pe Coutinho pe Camp Nou. Intre timp, in Italia, atacantul echipei Inter Milano, Mauro Icardi, si-a concediat agentul si a angajat-o pe sotia sa, Wanda Nara. De acum incolo, ea se va ocupa de detaliile contractului fotbalistului si posibilele oferte de la alte cluburi. 



Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑